BEMUTATKOZÁS

Telefon

Dr. Szokolay Fanny

irodavezető ügyvéd

Dr. Szokolay Fanny ügyvéd vagyok, a Szokolay & Buzás Ügyvédi Iroda alapító partnere, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Az iroda alapítását megelőzően közel 10 évig dolgoztam nagyvállalati környezetben, illetve együttműködő ügyvédként több neves ügyvédi iroda munkatársaként.

Jóval több, mint 100 adásvételi ügyletet és munkaügyi megbeszélést bonyolítottam már le sikeresen. Tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek a saját ügye a legfontosabb, így prioritásként kezelem, hogy Ügyfeleimet folyamatosan tájékoztassam az ügyük állásáról és a következő lépésekről.

Ügyfeleink részére a magyar nyelv mellett angolul is rendelkezésre állok.

Telefon

Dr. Buzás Benedek LL.M

irodavezető ügyvéd, angolszász jogi szakértő, angol jogi szakfordító

Dr. Buzás Benedek vagyok, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd. Saját, „családi” irodánkhoz csatlakozásom előtt jelentős tapasztalatot szereztem hazai és nemzetközi ügyfélkörű ügyvédi irodákban, leginkább vállalkozások jogi képviseletében, cégvásárlások/eladások lebonyolításában, valamint bírósági peres eljárásokban.

Ügyfeleim kérdéseit, kéréseit mindig a jogon túlmutató szemlélettel, az ügyfél gazdasági érdekeit szem előtt tartva vizsgálom és oldom meg. Hiszek abban, hogy a jó ügyvéd-ügyfél viszonyt a korrekt, egyenes kommunikáció és a bizalom határozza meg.

Jelentős nemzetközi tapasztalatomnak köszönhetően munkanyelvem a magyar mellett az angol is.